- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Dömy
tag
van egy olyan problámám hogy annó amikor a winchester vettem kicsit kevés helyet hagytam a rendszernek. Egy ~300gb-os vinyóból 20,5 van a rendszernek, és a progiknak, és egy 277gb-os partíció az egyéb adatoknak. A probléma jelenleg az, hogy az első partíción már nincs csak 210mb. Utánna néztem a rejtett mappák mit tartalmaztak, és találtam az egyik progimhoz tartozó adatokat, az Auslogics: BossSpeed progié, és kb 1,5 gigát tesznek ki. Pontos helye: Dokumentumok - Xy - AppData - Roaming - Auslogics - Rescue -Boost Speed : namármost az ebbe a mappába tartozó (.rsc) fájlok mérete összesen 1,5 giga. Az lenne a kérdésem hogy ezek törölhetőek e? Mert az én véleményem szerint itt tartalmazza a visszaállítandó dolgokat. Namármost ezeket törölhetem én? És esetleg "káros" lehet e az ilyen kevés lemezterület? A lapozófájlt már átállítottam egy másik partícióra!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS routerek
- Fejhallgatós találkozó
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest