Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
scope2007
üzenetére
A marhaságot utólag szerkesztetted át, hogy idézőjelekbe legyen...
Na de apróságokon nem fogunk összeveszni, csak lehetőleg ne állíts olyat, amit én nem írtam. Még idézőjelekbe se!A többiről - ideértve a rendszer-visszaállítást is - meg már leírtam a véleményem, aki meg akarja érteni, az meg is érti. Számomra egyszerűbbnek tűnik pár kattintásból visszaállítani a rendszert egy esetleges összeomlás esetén (na nem mintha olyan sűrűn kellene használni, de megnyugtat a tudat, hogy ott van ha kell), mint újrahúzni az egészet (nekem lassan egy hét kellene ahhoz, hogy friss rendszer esetén mindent beállítsak, úgy ahogy már megszoktam). Örülök neki, hogy neked erre is van időd és gondolom nem ment semmilyen program a c meghajtóra és még véletlenül sincs ott semmilyen dokumentum, vagy kép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"és nem is lesz"
Ez az amit se te, se más nem fog tudni megmondani előre, hogy mikor lehet szükség a rendszer-visszaállításra.
Fentebb írtam már, hogy nem az a probléma, hogy te kikapcsoltad, azt csinálsz amit akarsz. De olyan jól összeszedted azt az írást, akkor legalább annyit tegyél bele, hogy a rendszer-visszaállítás kikapcsolása nem javasolt.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de apróságokon nem fogunk összeveszni, csak lehetőleg ne állíts olyat, amit én nem írtam. Még idézőjelekbe se!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)