Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nálam reklámablakok soha nem jönnek elő...FF-ben is le vannak tiltva...
fenn van a legújabb driver mindenből...
Winamp-om meg nincs...
(#4137) sfdrakex:
nem ninics újratelepítve, de jogos a feltételezésed...de sztem addig semmi értelme, míg nem jövök rá a probléma okára...mert lehet újból így járnékAzon agyalok, hogy mivel a hiba csak és kizárólag böngészőkben jelentkezik, ezért vagy letiltom, vagy letörölöm az összes Add-ont, bővítményt...gondolom ah letörlöm őket, újratelepülnek maguktól, tehát nem lesz baja a gépemnek?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Morden24
nagyúr
Nincs firefox fóbia, amúgy az IE tényleg biztonságosabb, sőt: a többek között IT café-n is cikként megjelent felmérések szerint az 5 nagy böngésző közül az fx a legkevésbé biztonságos.
Én sok programtól intenék óvva embereket, de nem mondtam, hogy ezek közé tartozna a róka
A hülyebiztos dologban meg persze igazad van.A memóriahasználatáról meg sok fogalmam nincsen, mert utoljára a 2.0 előtt volt huzamosabb ideig a gépemen Firefox - csak sokszor olvasom, hogy panaszkodnak rá, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
félisten
A mi gyári hűtős 8800GTS-ünk kis játékidő után megőrült, graf hiba stb, kapott egy új hűtőt és megszűntek a gondok. Kockázatos dolog volt a csere mert ha a kari a rossz akkor van egy új hűtőnk és egy szar kártyánk, de hála ég csak a meleg volt a baja. Kapott egy ilyet [link]
Sztem ha ilyen téli időszakban nem jó akkor nem is lesz már.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Clemi
veterán
én senkit nem intek óva egy-egy programtól max a nod32 nevű féregtől... igazán nem kattintok soha félre úgyhogy nem én engedtem be azt a stílusos kis programot ami
Szerintem azért gondold át ezt a kijelentésed! Javaslom, hogy Avast-al felvértezve látogasd meg ugyanazt az oldalt, ahol benyelted azt a csodavírust, és utána itélkezz! Amúgy meg ha feltört NOD32-d volt, (az avast-ból ítélve az volt) ne csodálkozz, ha nem védett meg!
Én speciel kb 3 éve használom, és elárulhatom sokszor igen bátran és szándékosan belecsapok a lecsóba a fertőzött oldalakon, de tudtomon kívül hozzám kártevő még nem jött be azóta. -
Clemi
veterán
de nem az üzlet küldött el, mert fingom nincs hogy hol vettem. számla sincs már meg
Vazze csak nézek ki a fejemből, és csodálkozom!!! Számla nélkül szerinted melyik az a marha gyártó, vagy képviselet, vagy akárki, aki elfogadja a gari igényed?
Csak képzeld el azt a szitut, hogy a kedves dolgozók lokodják ki a gyárból a termékeket, (neadjisten a selejtek közül), féláron eladják, aztán meg próbálkoznak a vásárlók a gyártónál a garanciával, hivatkozva arra, hogy nincs meg a számla sajnos....
Szerinted?
-
Clemi
veterán
minden gyárban motozás van, vagy "csillagkapu".
egy videókártyát meg azért elég nehéz feltuszkolni a sggedbe és ráfogni, hogy magas vastartalmút ebédeltél!Te most ezt el is hiszed? Hidd el, minden gyárból azt hoznak ki, amire rendelés van, sok esetben még gyári garis levelet is lopnak hozzá!
De mondok cifrábbat. Vásároltam már nem kis hazardírozással számtech cuccot ami úgy kb egy komplett gép volt, vagyis alaplap, proci, memória, úgy hogy fel kellett hívni egy számot, a srác megkérdezte mit kérünk, és másnapra megvolt a találka! Kézbe money, cserébe dobozban a cuccos, garis papírral, meg kézi számlával, amit xy kft vagy bt állított ki. Szerinted melyik nagykerben, vagy mo-i képviseleten vette a cuccot?
Amúgy csak azért nem paráztam, mert Asus lapot, Intel procit, és asszem Samsung memókat vettem, amík azért elég megbízhatóak a tapasztalataim szerint. -
félisten
Nem tudom ki ajánlotta a GPU-s gadgetet de megállt játék alatt a 8800GTS-ünk mindhárom ventije és a program szerint 84%-on pörgött, a valóságban állt és majdnem leégett!
Soha nem csinálta ezt, csak egy nvidia gadget települt fel! restart után megjavult!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
band1103
őstag
Előfordulhat. Játéktól és hw-tól is függ de igen előfordulhat
De biztos hogy Virtuális memóriáról beszélsz? Én inkább "az op rendszer által megcímzett összes valós memória" kifejezést használnám. A virtuális memória kifejezés közelebb áll egy fokkal a pagefile.sys-hez mint a valós kézzelfogható memóriához.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
sfdrakex
nagyúr
válasz rigo88 #38195 üzenetére
Egy meg nem jelent csomaghoz hogy a fenébe lenne language pack? Még az SP1 se jött ki hivatalosan az átlagfelhasználóknak. WU-n nincs ezért nincs hozzá nyelvi csomag sem.
(#38194) Tommy7
Vezérlőpultban nincs betűtípus beállításait nézd meg (angolban FONTS)
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Воланд
titán
válasz rigo88 #38206 üzenetére
Teszteld angolul.
Amíg nem jön ki a végleges addig úgysem lesz hozzá nyelvi csomag.Pontosabban a végleges már tartalmazni fogja a honosítást is.[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz rigo88 #38206 üzenetére
"ez megjelent, max rtm."
NEM jelent meg a MS nem adta ki hivatalosan a felhasználóknak, elérhető a neten persze, de nem jelent meg hivatalosan tehát nincs hozzá támogatás se. Ha megjelenik lesz hozzá biztosan magyar nyelvi csomag is.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest