Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz johnny82 #4185 üzenetére
Szüntesd meg mindkettőn a partíciókat és csinálj egy db-ot, persze adatvesztéssel jár mert formázni kell.
hackeeeee! Nekem olyan kellemetlenséget okozott ez a partícionálás dolog hogy már nem is foglalkozom vele. Feltettem a wint. van egy 320 és egy 80-as, eddig sorba voltak, de újabban már nem, a 4db 320-ason lvő partíció C- je és D-je közé beteszi a 80-ast (ő magában 80giga), így ami eddig D volt az E lesz és a többi. Jobban tetszett amikor még a 80-a a sor végén volt és G betű volt a jele. Nincs türelmem a betűkkel játszani már marad így.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Clemi
veterán
válasz johnny82 #4188 üzenetére
már töröltem. A következő lehetséges opciókat láthatjuk. A 8 megásat sem engedi törölni. Jobbegérre ua, mint a képen.
NEM JÓ! Miután törölted a logikai particiót, és a végén azt a kicsi darabot, NE formázd, hanem hagyd úgy, és ami a winyó eleján van elsődleges partició, azt hozd létre újra, de a winyó teljes méretében, és utána formázd egyben az egészet!
Azon a képen amit linkeltél, a logikai partició megint formázva van!
-
Morden24
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs