Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Boogie33
üzenetére
64 bites jobb pldául abban hogy tud kezelni 4 gigánál több memóriát, és egy alkalmazásnak tud adni 2 gigánál több ramot is. a 32 bites az összesen 4 gigát tud kezelni, tehát ha van 4 giga ram a gépedben meg 1 giga a VGAdon akkor a ramból nem fog használni csak kb 3 gigát, illetve kicsivel kevesebbet, mert minden gépben levő ram így a hdd cache is lejön a 4 gigából. A vinyó leállítást nem tudom, én az usb-s vinyót nem szoktam eltávolítani szabályosan leállítani ha végeztem a használatával, fogom és kikapcsolom. Pendriveokat is mindig csak simán kihúzom azokat se szoktam szabályosan eltávolítani még sose volt belőle bajom,
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest