Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
akos3
addikt
Viszont látom, hogy ennyire segítőkész és hozzáértő társaság van itt, akkor hadd kérdezzek még egyet.
Ez már csak félig lesz Win7es kérdés. Remélem azért nem szímít még OFFnak.
Sajnos nem arra a maghajtóra telepítettem 7-et ahol a korábbi xp volt, így nem írta felül. Részben letöröltem már az xp mappáit, file-jait, így már nem lehet belépni vele és kevesebb helyet is foglal. De ugye még még mindig megkérdezi bekapcsolásnál, hogy melyiket töltse be. Azt szeretném, megcsinálni, hogy végleg leszedni vhogy az xp-t, h bekapcsolásnál ne kérdezzen semmit, hanem automatice a win7 töltődjön be.
Tudtok nekem segíteni, vagy ez bonyolultabb annál, h itt el lehessen magyarázni úgy, h még én is megértsem?

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest