Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
akos3
addikt
Viszont látom, hogy ennyire segítőkész és hozzáértő társaság van itt, akkor hadd kérdezzek még egyet.
Ez már csak félig lesz Win7es kérdés. Remélem azért nem szímít még OFFnak.
Sajnos nem arra a maghajtóra telepítettem 7-et ahol a korábbi xp volt, így nem írta felül. Részben letöröltem már az xp mappáit, file-jait, így már nem lehet belépni vele és kevesebb helyet is foglal. De ugye még még mindig megkérdezi bekapcsolásnál, hogy melyiket töltse be. Azt szeretném, megcsinálni, hogy végleg leszedni vhogy az xp-t, h bekapcsolásnál ne kérdezzen semmit, hanem automatice a win7 töltődjön be.
Tudtok nekem segíteni, vagy ez bonyolultabb annál, h itt el lehessen magyarázni úgy, h még én is megértsem?

Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Le Mans Ultimate
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest