Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Persze, ilyeneket elsőként lőttem ki, szóval kergető nem, net nem, indexelő sem indul neki a fagyás előtt... Újra lesz húzva, aztán majd kiderül. Egy dologtól tartok, hogy nem-e a WU után lett ez a gebasz. Én elég sok gépet telepítek, és van egyfajta "telepítési menetrendem", azaz tudom mit-mikor-milyen sorrendbe pakolok fel, amit minden gép esetén ugyanúgy végzek el. Na most a driverek és felhasználó progik telepítése után nem rémlik, hogy ilyen gond lett volna, viszont ezt csak a WU és még pár dolog telepítése követte.
Merem remélni, hogy csak nem jól emlékszem, mert ha valamelyik frissítés az oka, akkor igen csúnya túlórában lesz részem...
Minden esetre kösz, hogy segíteni próbálsz, ez a gép most megy a sarokba, van még 2 mára, amit rendbe kell vágnom, majd vasárnap előszedem a kütyüt...
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest