Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem nem kellett resetelni, csak sokat nyomkodtam az ctrl+alt+del varázs billentyűkombinációt és megoldódott a probléma.

(#36846) mg105: Ehhez a pagefile.sys-t kellene átmozgatni egy, a ram drive által létrehozott másik meghajtóra.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management] ezen belül van olyan, hogy PagingFiles és ExistingPageFiles. Itt tudod módosítani az elérési utat, de nem tudom, hogy mi történik akkor, amikor te bekapcsolod a gépet és még nincs az a meghajtó csatlakoztatva (mivel még nem indult el a ramdisk) amit te megadtál új elérési útnak.
Na igen, az meg a másik, hogy a 4 giga kevés. Nekem is annyi van és be van kapcsolva a lapozófájl, mert van amikor egy darab program felzabálja mind a 4 gigát.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Star Citizen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest