Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
condemned80
üzenetére
Windows7 alatt a Gothic3 nekem is gondot okozott, pedig a játék nekem eredetiben van meg. Feltelepül rendesen, de nem indul el, mondván hogy tegyem be az eredeti lemezt, és úgy indítsam, miközben az eredeti van benne, nem másolt, nem warezolt, hanem boltban vásárolt. A gép újraindításakor egy hibaüzenet fogadott, hogy a Tages Protection illesztőprogram inkompatibilis a Windows7-tel, ezért le van tiltva. A megoldáskeresés sem segített. Ezt a Tages Protection cuccot a Gothic3 tette föl, másolásvédelmi célból, de mivel a Win7 letiltotta, ezért az eredeti játék sem indul. A Gothic3 eltávolítása után sajnos ez a Tages Protection a gépen maradt, a vezérlőpultból sem lehet eltávolítani. Minden indulásnál jelezne, ha nem pipáltam volna ki azt az opciót, hogy ne figyelmeztessen többé.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Androidos tablet topic
- World of Warships
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest