Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hasznaltam egy ideig a W7 32 bites RTM op.rendszert 2 Gb RAM-al majd kiprobaltam a 64 bites W7 RTM-et termeszetesen a 2 Gb RAM-al, csupan azert hogy lassam a tomorites gyursulasat, vagy film kodolast, es ennel maradtam vagyis jelenleg a 64 bitest hasznalom.
Ime a memoria fogyasztasa akkor amikor "lecsendesul" a rendszer, vagyis indulaskor 700 Mb korul mozog ha hagyod hogy lefussanak az idozitett programok az op.rendszeren belul akkor ezt kapod, mivel nem vagy kezdo tudod hogy mit kell letiltani egy Ultimate verzioban.
Mint lathatod kb 7 perc kell neki, a 32 bites verzional is nagyjabol igy alakul.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest