Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
bladd
tag
Sziasztok!
Végig olvastam ezt a topicokot is, de nem találtam megoldást a problémámra. Kérlek segítsetek.
A configom: Asus P5B sima, E8400 alapon, GTX460 768MB, és most lett hozzátéve2X2 GB Geil EVOONe dual kit. CL5-5-5-15 800 MHZ ramok.
A Win7 64 bit.es változat volt fent eddig is a 2X1 GB-os kingmaxokkal. Nem is volt velük semmi gond.
A probléma a 2X2 ram berakása után jelentkezett. A topicban olvasottak szerint átállítottam Memory remappot enable-re.Ezután már látta a rendszer BIOS a 4 GB ramot, mert addig csak 3 GB volt.
ÉS itt jelentkezett a PROBLÉMA: a Win7 64bit bootolásnál a bejelentkező képernyőjén megállt és innen sehová nem megy .Ezt mindannyiszor megcsinálja. Semmi kékhalál, csak megáll a vinyó és nem tölti az operációs rendszert tovább.
Visszaállítva a memory remapp-ot disable. Ekkor a gép a BIOSban csak 3 GB-ot lát, viszont bebootol a Win7 64bit, de a 4 GB-ból csak 3 GB-ot használ.
VALAKI KÉREM SEGÍTSEN!
Aktív témák
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest