Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én is, de az eleje nem ment éppen simán. Gondolok itt a driverekre és a programok viselkedésére*. Volt pár kemény error ami ma már vicc mert tudom a megoldást. *: Fő gondot még ma is az jelent, hogy adott egy/több program amit a jól megszokott módon feltoltam, ámde amikor azt hittem már kinyílt jött a pofára esés, hogy a 64 bit kavarja a break-et is. Na itt a gond!
Lehet izélni mert milyen vagyok, de nekem itt ütöttek ki a gondok csak soha nem írtam le eddig.
Lefordítom: Intel GMA 4500-al (noti 32 bit) nem tudok videót vágni, ahol meg tudnék ott zárt a program! Kérdezz válaszolok! 
On: Viszont pozitív hatást tapasztaltam játékok terén (mintha játszanék). A metro 2033 eddig akadt, 64 biten viszont full HD, normál graf, fizika on és semmi gondom. Emlékszem 32bitről leszedtem mert nagyon gyalázatosan ment, itt meg jó.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet izélni mert milyen vagyok, de nekem itt ütöttek ki a gondok csak soha nem írtam le eddig.
Lefordítom: Intel GMA 4500-al (noti 32 bit) nem tudok videót vágni, ahol meg tudnék ott zárt a program! Kérdezz válaszolok!