Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Kérnék egy kis segítséget, mert már megőrülök!!!

A gépem az adatlapomon. A héten vettem egy ati 5770 karit, így már crossfireX-el nyomnám, de mióta bent van a gépben azóta Kernel-power 41 hibával megfagy a gép, és semmit nem lehet csinálni vele, csak kikapcsolni és újra indítani.
Kipróbáltam minden lehetséges dolgot, visszaállítottam a tuningot alap beállításokra, biost frissítettem, adtam plusz feszt MCH-nak (alaplap északi híd)....de sajnos semmi...
nem tudom mit kellene tennem.
egyébként win7 home premium 64bit van fent és a +kari berakása előtt semmi problémám nem volt.
a memóriák tesztelve, semmi bajuk, minőségi erős tápom van, a vezetéketek leellenőriztem, nincsenek lecsúszva és mindig ugyan azzal a hibával fagy a gép...
valami ötlet?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest