Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
TwentySix
aktív tag
sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni a tapasztaltabbaktol. Tavaly karacsonykor vettem egy Win7 Family Pack Upgrade verziot (3 gepest), mivel 3 gepen is jogtiszta XP van (volt).
Tavaly eloszor fel is tettem oket mindharom gepre tiszta telepitessel, el is fogadta a kodokat, minden rendben volt.
Nemreg viszont ujra kellett telepitenem az egyik asztali gepet, ujra tiszta telepitest csinaltam, mint eloszor, viszont validalasnal nem regisztralt be a rendszer, ezzel (vagy valami hasonlo) az uzenettel: " a Windows7 ezen verzioja csak upgrade modon telepitheto"Mit lehet csinalni? A sajat jogtiszta kodjaim nem fogadja el, XP-t nem akarok visszatelepiteni (jobban szeretem a tiszta telepitest).
Koszi
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Diablo IV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest