Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Ne vedd személyeskedésnek, mert nem annak szánom...

Úgy éves szinten hány gépet telepítesz?
(Ha hozod a min. 365/év átlagot, akkor eldiskurálhatunk priv-ben a kérdésről)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
UI: Nem írtam, hogy akadozik az x64...csak ha megnyitok egy alkalmazást, akkor az x86 alatt "egyből" indul, nem kell pl az FF-nek 10 másodperc míg elindul(mint számos gépen x64 alatt) stb stb. Ha telepítesz progikat, sokkal "pörgősebben" lehet haladni mint x64 alatt és még számos példa lehetne. Ezeke összességére értettem hogy "gördülékenyebb", de semmiképp sem azt, hogy "akadozik"...
A bott idő meg hosszabb x64 alatt, stopper aztán hajrá, bár érezhető a különbség. x64-nek még jó pár dolgot be kell tölteni, alapvetően azért, hogy fussanak az x86-os progik, az meg idő...De csak ez miatt természetesen nem váltok x86-ra, csak megemlítettem...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)