- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ezt jó, hogy felhoztad.
A régi gépemre feltettem a w7-et, és magától felismerte az ati x850-es kártyámat, szerintem chipset drivert is feltett, csak azt nem tudtam ellenőrizni hogy milyet, a hangkáryát azt nem, mert az a híres nevezetes sb libe 5.1. Ezt manuálisan tettem fel, működött is.
Ehhez hasonló kérdésem lenne, hogy pár nap múlva itt az konfigom és nekem kell telepíteni. Gondolom ott is sok mindent fel fog ismerni. Ne is bántsam akkor, hagyjam rá a dolgot, vagy azért a hozzá adott alaplapi cd-t tegyem fel? Meg azért a 9.11-es catalystot én feltenném, bár a régi videokártyámnál nem lett jobb a teljesítmény 3d alatt, azaz jó volt az is, amit magának tett fel a w7.
Szóval a kérdés egyszerűbben: telepítsünk manuálisan drivereket akkor is, ha azokat már magának telepítette?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor 200 pro
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest