Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
nem, ez valami érdekesebb, egyrészt Chello óta nem változtattam MAC címet SOHA, sőt router esetében fogalmam sincs hogy kell....
most nézem, hogy be van állítva
IP & MAC Binding Setting
1 00-1D-7D-1C-E7-2F 192.168.1.136szerk.:
óóóó bazzzz most esik le, a jó édes huncut mindenit ><Tönkre ment alaplapom kb 1.5 hónapja, és lett helyébe egy másik, így új lett a MAC címe is bazz, és mivel ezt már több mint 1 éve állítottam be , mmint a Bindinget. Ezért nem engedte nekem ezt az IP címet használni T_T ez van, ha az ember a megszokások embere...köszi a segítséget ^^
beállítva MAC cím az újra, és már működik is -.- i hate it
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest