Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
bmwk1200s
üzenetére
1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
2. Ha nem AHCI-ben telepítetted és a win7 telepítéskor nem adtad be a rendszernek a gyár AHCI drivert, akkor win alatt nem fogod tudni leválasztani a rack-et. Így csak kikapcsoláskor tudod biztonságosan eltávolítani a rendszerből.
3. Ha ezek után sem jó, akkor a vinyót kell megnézni, ami benne van.
4. Ha jó a vinyó, de a rack gáz, akkor a rack az udvarra ki kell rakni, majd benzin rá és felgyújt.
(nekem egy rack most kb 1 hete égett szénné a gépben 1 400-as vinyóval..A vinyó volt a hunyó, nem a táp...csak vitte magával a rack-et
)Amúgy igen, még XP alatt nincs AHCI driver. De a lapod telepítőjében nincs AHCI driver véletlenül? Mert ha felrakod és rácsatlakoztatod akkor fel kell hogy ismerje a SATA vinyót, mert nekem a régebbi gépem mind felismerte ha SATA2-est kötök rá. (votl leválasztásom)
Hoppá!! SATA2-es vinyód van? Mert csak azt tudod leválasztani menetközben!
Ja!! hogy nincs driver 7 alá. Az más. Akkor nem lesz ilyen menetközben hurcolós.. Akkor marad a kikapcs és úgy...creed30:Annak nem sazabd hogy köze legyen. Én mindenemet indexeltem. persze van olyan, mikor más is használja az adot fájlt, akkor írhat ki hülységet. (pl torrentnél kiírta hogy nem tudja írni, mert valaki használja, és az indexelés volt az... ) Azért mindent nem kell indexelni. De videónál még nem találkoztam ilyennel, hogy ezt írta volna ki, mert épp indexelte, bár kitudja, akkor lehet mégis.

Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1. Ha sata rack, akkor sata " táp dugó rádug, majd használ.
)