Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Szerintem az energiatakarékos szó mögött az áll, hogy ha nincs terhelve a gép, akkor vissza veszi a teljesítményt. Lásd mikor csak zenét hallgatsz pl., hogy akkor nem kell nagy erőforrás neki. Ha meg terheled lásd játék, vagy ilyen tesztprogik, akkor meg visszaállítja az értéket amin mennie kell. Pl. proci szorzó, vagy a vga órajel. Ha meg teljesítményre rakod, akkor meg nem veszi vissza, maxon pörget mindent. Persze a fogyasztás is megnő, nem csak a teljesítmény.
Szerintem. Én ezt tapasztaltam az én gépemnél, igaz AMD, meg a c&q be van állítva, meg szoktam is állítani, ha nem csinál semmit akkor ne pörögjön nekem minden maxon, hanem a min. értéken rohangáljon. Mikor meg játék, akkor meg teljesítményre rakom és kész.
Bár tegnap előtt power saver-en voltam és a játék simán ment, úgy hogy biztos ez van, ahogy leírtam. (Nálam legalább is.) 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár tegnap előtt power saver-en voltam és a játék simán ment, úgy hogy biztos ez van, ahogy leírtam. (Nálam legalább is.)