Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
popp
aktív tag
Sajnos a mai napon összef**ta magát a hetesem, a telepítőcd-vel sem tudtam javítani, így nem volt mit tenni, újrahúztam.
Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell. Után persze m1 újra a win, de egyszerűen nem tudom felerőszakolni a daemon-t. Pedig szerintem már legutóbb is ez a verzió volt fent és akkor semmi ilyen gondom nem volt.. Tud valaki valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!ui.: ugyanazt a telepítő "cd"-t használom, mint korábban is.., 32bit ultimate.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell. Után persze m1 újra a win, de egyszerűen nem tudom felerőszakolni a daemon-t. Pedig szerintem már legutóbb is ez a verzió volt fent és akkor semmi ilyen gondom nem volt.. Tud valaki valami okosat mondani ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!