Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• popp

aktív tag

Sajnos a mai napon összef**ta magát a hetesem, a telepítőcd-vel sem tudtam javítani, így nem volt mit tenni, újrahúztam. :) Most meg olyan gondom van, hogy a DAEMON Tools Lite v4.35.5 progit telepítem, de ujraindítás után kékhalállal elszáll és rendszervisszaállítani kell. Után persze m1 újra a win, de egyszerűen nem tudom felerőszakolni a daemon-t. Pedig szerintem már legutóbb is ez a verzió volt fent és akkor semmi ilyen gondom nem volt.. Tud valaki valami okosat mondani ezzel kapcsolatban? :F Előre is köszönöm!

ui.: ugyanazt a telepítő "cd"-t használom, mint korábban is.., 32bit ultimate.

[ Szerkesztve ]

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

• popp

aktív tag

Adott egy laptop, ahol a vinyón két partíció van: egy 30 GB-os a win7-nek, a maradék pedig az adatoknak. A rendszer partícióm mérete szűkösnek bizonyult, ezért szeretném megnövelni a másikból lecsippentve valamennyit. Hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben megtenni (a op. rendszert lehetőleg nem szeretném újratenni emiatt)?

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

• popp

aktív tag

válasz popp #25473 üzenetére

A disk management-ben leválasztottam egy darabot a win7 partíció számára pluszba (mivel a jelenlegi hely már kevésnek bizonyult), de az "extend volume"-t nem engedi kiválasztani a win7-es meghajtónál, így nem tudnom hozzáfűzni. Mi a megoldás? :F
    Köszi!

• popp

aktív tag

válasz Sub-ZeRo #25523 üzenetére

Azt akarod mondani, hogy mentsek le mindent a vinyóról, partícionáljam újra az egészet a megfelelő meghajtó-méretekkel, majd tegyem újra a hetest?
    Nincs valami egyszerűbb, kevésbbé körülményes megoldás? :U :F :(

• popp

aktív tag

válasz Sub-ZeRo #25526 üzenetére

Nem igazán értem miért veszne az összes adatom kékhalál miatt. Mert esetleg a win7 partíció ok, de ahol csak adatok vannak az miért sérülne a win7 esetleges pusztulása miatt. :U

Amúgy 30GB-os a rendszer partícióm, telepítés után kb. 16-18GB szabad hely marad rajta, pár hónap alatt pedig valamiért ez nullára redukálódik. Annak ellenére, hogy a programokat mindig a másik partícióra szoktam telepíteni, clean up-ot is futtatok időnként. Szóval számomra teljesen rejtélyes a dolog. 32bites win7 ultimate, 2GB ram van a gépemben.
    Ez már a második alkalom, először újraraktam a 7-et, mert valami más gondja is volt, de én balga a meghajtót nem méreteztem át. Mondjuk amikor még anno először tettem fel, direkt megkérdeztem, hogy 30GB elég lesz-e és kb. az volt a válasz, hogy még sok is.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés