Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
Setupban nem lehet ilyet állítani. Mondjuk van egy külső kártyaolvasóm a célra, de furcsáltam a dolgot. Erre most nem esküszöm , de mintha XP alatt simán látná a TC. Amúgy driver nem kell neki.
WE-ről van szó, csak ezt nem írtam. Pl. böngészés közben leviszem az egeret a tálcára, és látom, hogy csak pörög... Meg magától pár alkalommal újraindította magát a we menet közben. Semmi addon nincs mellé rakva, elég friss a win7-em.
pzstm: hehe, fényképezős dolog az tetszik.
Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.
A quicklanchnál arra gondoltam amit írsz, de nem kell a regeditben turkálni, csak egy mappát kellett létrehozni a docs and settingsnél valamerre, ha jól emlékszem.sfdrakex: majd letöltöm a drivereket, mert a gépet féláron vettem csupaszon a vásárban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Boci_83: jah, azt első installkor én is kerestem, mert XP-n ezt nem kellett állítani, itt a w7-en meg alig fért ki 5 ikon egy oszlopban 1360*768-ban, elég gáz volt.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.