Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
_ak_
addikt
AHAHAH

A bűvös szám pedig 51303 volt.lala42: tudom mire gondolsz, de attól tartok félreértetted az indíttatásom. arról nem beszélve, h ha jól értelek, akkor magadat cáfoltad meg. az 50gb tárhely megvan, meg volt eddig is, csak azt nem értettem, h a sajátgépben miért mutatkozik kevesebbnek, holott mindenhol máshol megvan az 50, de számomra az volt fontos, h a sajátgép 50gbos partíciónak jelölje. Nem azért volt ez érdekes, mert 102,4 megával rövidebb voltam, hanem pusztán esztétika szempontból engem nagyon zavart, h rendszer partícióm nem kerek szeám. Elhiszem, h hülyén hangzik, magam sem tudom, mikor alakult ez ki, de már a 30gbos vinyóval is addig szórakoztam amíg nem lett egy kereken 10gbos partició a rendszernek. Nyilván most sem 50 az 50 ha byteokba számoljuk, de a lényeg, h win 50gbra kerekíti.
Más. exFAT, se ellene, se mellette nem találtam meggyőző érveket, így most ezúttal kihagytam (ill írtak mindenféléket az emberek, de ha ráfogom, h mindenkinek igaza van, akkor nagyjából egál lenne). így marad még az ntfs.
szerk.: OpenOffice.org 3.2.0-át próbálta már valaki 64bites w7-en? Megszokásból szoktam office-t telepíteni, de szerintem 1,5 éve nem is használtam szerkesztésre, csak olvasásra, így jó alternatíva lehetne az OO, csak emlékszem , h vista alatt voltak vele gondjaim (igaz lehet, h legutoljára csak RC alatt próbáltam)
Aktív témák
- BestBuy topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest