Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
bajbal
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.A problémám a következő:
A 2 hónapos laptomomon a win7 különböző időközönként csonttá fagy az egér nem mozdul semerre csak a reset gomb megnyomása segít, amely hosszútávon azért nem egészséges. Ez a probléma egyébként a kezdetektől fent áll. Másik op.-rendszerrel nem próbáltam ki.
Az eseménynaplóban azt a hiba üzenet hogy kernel power 41 mondjuk ez szerintem a reset gomb megnyomása miatt van. Gondoltam esetleg arra hogy driver gond lehet mivel az amd-s chipset-et nem sikerült feltennem amit megjegyzek sehol sem találok (rs780m).
A netem sok helyen nem találkoztam ezzel a problémával de néhol előfordult. Valaki a HDD-re gyanakodott valaki a tápra. Sajnos a Hdd állapotát eddig nem sikerült ellenőrízni mivel a Hdd sentinel nem működik
ennek úgy hallottam az az oka, hogy a win7-ben AHCI módban nincs smartinfo.
Ha valaki válaszolna nekem az nagyon jó lenne mivel ez a munkaeszközöm és igen zavarnak a fagyások(napi 2 általában)
Előre is KÖSZÖNÖM!!
Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest