Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Hali!
Van egy nagy gondom, ami már visszatérő is. Az svchost.exe a 2 magos procimat fullon járatja, vagyis az 1-ig magot. A hálózati szolgáltatások használják ezen belül is. Már próbáltam mindent. A hálózati megosztást, homegroup (munkacsoport magyarul talán) Csak az egyetemen jelentkezik a hiba, koli hálóra gyanakodok, de nem igaz hogy csak nekem gond. A WMP-ben is kikapcsoltam már mindent amit tudtam, mert pl listázza a hálózat többi gépét.
A legtöbbet használó svchost-ot megnéztem:
Worksation
Network Location Awareness
DNS client
kriptográfiai szolgáltatás
ezek tartoznak hozzáTegnap raktam fel a gépet, vírust se tudok elképzelni. Néztem külföldi fórumokat, a windowsseven fórumán vki írta, hogy a Kaspersky letörlése segített neki, ha jól fordítottam. Hát nekem nincs is fent. Ha kihúzom a netet megszűnik az indokolatlanp processzor használat. Szobatársamnak xp-je van, nála nincs magas proc használat.
Windows 7 prof msdn en 64 bit verzióm van
nod32, comodoValaki pls segítsen, mert eddig kb mindent megtudtam oldalni a gépen, de ez kifog rajtam.
Nagyon hálás lennék.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest