- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Tegnap átálltam Intelről AMD-re: beszereztem egy AM3-as alaplapot, 2Gb DDR3-at és egy Athlon II X4-et..ez sok volt szegény Win7 RC-nek és a "Starting Windows" felirat alatt minden indításkor hősi halált hal és újraindul. Számítottam erre, hisz ugyanez megtörtént a legutóbbi (fordított irányú) váltáskor is, de akkor a csökkentett mód segített, most viszont sem az, sem pedig a Startup Repair nem segít.
Az újonnan vásárolt holmik hibátlanok: egy tesztvinyóra feltoltam az Xp-t, ez remekül működik, alóla hozzá is tudok férni a Win7-es vinyómhoz, így az adataimat tulajdonképp nem fenyegeti komolyabb veszély.
Lélekben felkészültem az újratelepítésre (hisz amúgy is kelleni fog), de kérdezem: nem lehetne valahogy mégis bebootolni a Win7-et?
A választ előre is köszi..
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Docker konténerizálás
- LEGO klub
- VPN topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest