Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Hello!
64-bites Win7-em van, ma feltettem a szokásos eresztés frissítést, köztük az Office 2010 SP1-et is. Újraindítás óta az IE9 csak kompatibilitási módban megy az alap Arial betűkészlettel, normál módban egy másik fontot használ, amiért nem vagyok túlságosan oda. Újratelepítettem a Win7 default Arial fontjait a Fonts mappába, de semmi hatás.
Mi lehet a gond, hogyan állíthatnám vissza betűkészletet normál módban is Arialra?Előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Elnézést a némileg OFF-ért, de szükségem volna egy magyar Win7 x64 Ultimate SP1-hez gyári Arial fontkészletre..megtenné valaki, hogy bezippeli és elküldi nekem emailben az adatlapomon lévő mailcímre? Vagy ha tud valaki biztonságos linket, ahol elérhető a neten, az is megfelel..
Előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Van egy Win7-es notim és egy TP-Link 1043ND USB portos routerem, amire kötöttem egy külső vinyót. Sikerült rendben összehoznom mindent, felh.név/jelszóval lehet hozzáférni, első alkalommal be is állítottam, hogy mentse el ezeket.
Rendesen működik a dolog, egészen újraindításig. Ekkor mindig kapom a "Nem sikerült minden hálózati meghajtót csatlakoztatni" üzenetet. Kiderült, hogy a hálózatra kötött HDD hitelesítési adatait hiába mentem el, minden reboot-kor eltűnnek azok Hitelesítő adatok kezelőjéből (Credentials Manager).
Hogyan lehet elérni, hogy permanensen ott maradjanak a vinyó bejelentkezési adatai?A választ előre is köszi

-
Goatman
aktív tag
Üdv!
A végleges Win 7-ben normális, hogy eltűnt az energiagazdálkodási beállítások közül pl. a Processor state %-ban megadható beállítás? RC-ről váltottam, abban még benne volt..
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Tegnap átálltam Intelről AMD-re: beszereztem egy AM3-as alaplapot, 2Gb DDR3-at és egy Athlon II X4-et..ez sok volt szegény Win7 RC-nek és a "Starting Windows" felirat alatt minden indításkor hősi halált hal és újraindul. Számítottam erre, hisz ugyanez megtörtént a legutóbbi (fordított irányú) váltáskor is, de akkor a csökkentett mód segített, most viszont sem az, sem pedig a Startup Repair nem segít.
Az újonnan vásárolt holmik hibátlanok: egy tesztvinyóra feltoltam az Xp-t, ez remekül működik, alóla hozzá is tudok férni a Win7-es vinyómhoz, így az adataimat tulajdonképp nem fenyegeti komolyabb veszély.
Lélekben felkészültem az újratelepítésre (hisz amúgy is kelleni fog), de kérdezem: nem lehetne valahogy mégis bebootolni a Win7-et?
A választ előre is köszi..
Aktív témák
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest