Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Itt valami nagy logikai bukfenc, és erős fogalomzavar van. Fiókot törölni csak adminként tudsz, legyen az offline (gondolom erre érted a "helyi"), vagy microsoft fiók. Nem minden offline vagy MS fiók admin, de egy utolsó admin fiók mindig marad a gépen, mivel azt már nem tudod mivel törölni (kellene hozzá egy másik). Ha a rendszergazdák csoportjából törölte magát, az más, de nem ezt írtad

Ezeket érdemes megpróbálni: [link]
-
A netet feltúrtam, de minden megoldáshoz admin jogosultság kell, az meg itt nincs ugye. Próbáltam a kezelésnél a felhasználókból előhozni a beépített rendszergazdai fiókot, de azt se engedte. Ugyanitt a saját fiókot próbáltam hozzáadni a rendszergazdák csoporthoz, nem engedi. Próbáltam (volna) parancssorból, ott meg rendszergazdaként kéne futtatni, de ugye nem vagyok az. Új fiókot is próbáltam létrehozni, de nem engedi.
Több ötletem nincs. Nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest