Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geth

veterán

Anno pár héttel az RTM után felparamétereztem a saját wim buheráló/takarító scriptemet 11-esre (relatíve kevés változás történt a 10-eshez képest, főleg a törlendő appok verziószámát kellett igazítani :DDD). Fel is pattintottam VM-re, megy szépen.
    Kb. egy hete feltettem az éles masinára (i7-9700F) is, néhány tapasztalat:
    * Stabil, pattogós, gyors működés pipa (mint a 10-esnél).
    * Társításról rosszakat hallottam, de nem találkoztam problémával.
    - A kiadott imageben az App Installer nem tartalmazza még a winget-et, a 10-esnél lescriptelt megoldás maradt, hogy a netről gyömöszölje bele a friss verziót még első indulás előtt. Kényelmesebb, ha rögtön feldobálja az onnan elérhető progik friss verzióját :D Nomeg később is egy parancs frissíteni őket.
    - (IPv6-nál az RDNSS-t mintha letojná, de ezt lehet én néztem be, openwrt-t is most tettem újat.)
    - Az alt+tab fókuszjelzője (mi lesz aktív, ha elengedem) botrányosan láthatatlan, ezt tuti javítják.
    + A finomabb mozgás és a jól belőtt sebesség miatt az animációk még gyorsabbnak is hatnak.
    + A Settings szerintem sokkal használhatóbb lett, bár én azt egyszer böngésztem át telepítés után (a Control Panellel együtt), később ritkán találkozok vele.
    + Az ablakok maximize overlay menüje kifejezetten jó fejlesztés, a tálcán a group egy kattintásra fókuszba helyezéséért piros pont.
    Az én felhasználói szokásaimhoz (0 ikon a desktopon; Start gomb nem mászkál, sarokban csücsül; ~15 pinnelt ikon a menüben, drag&drop mentes billentyűzet-heavy tapicskolás, Far Manager és Chrome mindenre is) illesztve ugyanúgy muzsikál mint a 10-es.
    Összességében a változások mennyiségétől nem estem hanyatt (max. 1 óra alatt kiismertem a 10-es után), a mérleg pozitív, jöhet a következő upgrade :)

Új hozzászólás Aktív témák