- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Janika--1982 Köszi, igyekeztem valami izgalmas technikát összedobni, ha már egész nam lelette ülök, a codegen ház a maradék kedvem is elvenné.

Hmm, ezek melós gépek, a szükség hozta úgy, hogy ekkora monitor kellett, 20-30 ablaknál meg kell az erős gép is mögé, a mikrolagok, ami csak egy sima doksinyitásnál is megtörténhetnek, engem a halálba kergetnének. Jó VGA-k vannak a gépekben, de csak a látvány kedvéért kerültek bele, kitöltik a nyílást,3D-s alkalmazást nem szoktam elindítani.

Itt csak annyi van, hogy nyisd már meg azt a fájlt, nézz már rá...
Nem pillantgatunk, az már messze lenne. 
Én nem tudom, hogy működik a kms rész, de önmagában attól még nem illegál, hogy ezzel van aktiválva egy teljesen hivatalos sorozatszám. Nálam is elég lassan akarja behúzni a biosba égetett számsor alapján az aktivált státuszt, így álligatni se enged dolgokat, ezért még az elején parancssorból bedobom, és mehet tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest