Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy gyakori kérdés, de sajnos nem találtam rá választ, hogy nálam az első indulás (bejelentkezés) sem jön össze a Win11-gyel.
Kiszedegettem a telepítőből NTLite-tal a felesleges összetevőket és telepítési beállításokkal kapcsolatos kérdéseket. Rufussal kiírtam usb-re az így lite-osított változatot (kevesebb mint 4 GB lett.)
A telepítés felment, be is bootol, de a belépéshez rögtön felhasználónevet és jelszót kér, nincs egyéb opció. Hogy lehet ezt kihagyni, átugrani?
A neten is csak olyan segédleteket találtam, amiben már bejelentkezés után mutatják a menüpontokból a felhasználónév és jelszó kikapcsolását. Nekem addig sem sikerül eljutni, mert az elején már nem enged tovább (maga az asztal sem jön be).
Lehet erre valami megoldás, vagy új telepítőt kell készíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest