Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- lezso6: Dasu Auto
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Nyomtatómegosztás problémám van (helyi hálózaton, W11 Pro számítógépek). Működött rendesen, majd kb. 1 hónapja egyik napról a másikra 1) a kliensről nyomtatva se kép se hang, 2) kliensen nyomtató hozzáadásával "nincs nyomtató/nem találja/be van -e kapcsolva" pirosikonos hibaüzenet 3) kliensen a hálózatot megnyitva, gazdagépet megnyitva, nyomtatóra kattintva már beszédesebb hibaüzenetet, sárgaikonos "0x00000709" hibát kapok.
Rágógliztam: Pl. 0x00000709 error when installing a Shared Printer - Microsoft Q&A
A második, gpedit.msc-vel próbálkoztam, nem jött be! (Az első regedit-es tipp totál más!)
Szerintem az a gond, hogy a gazdagépet használó fiókon nincs jelszó és ezt megelégelte a Microsoft. Ez fájlelérésnél is gond szokott lenni, de arra van beállítás. Nem adnék jelszót, ha nem muszáj.
Esetleg valakinek valami tipp?
Köszi: sinick
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest