Új hozzászólás Aktív témák

• maskimx

senior tag

válasz Sotyks94 #685 üzenetére

"hétköznap reggel volt fejlődés közben az átlag az hogy 1 óra alatt 1-2 emberrel találkozom"

Hétköznap reggel azért ez nem meglepő. Mint ahogy említetted, a játék nehézsége miatt nem a tizenéves korosztály a célközönség, ezért ebben az időben a legtöbb ember dolgozik. A másik ok, hogy az emberek nagy része már elérte a legmagasabb szintet, így a fejlődő zónák nagy része kihalt.
    Nézd meg mondjuk a fővárost (Thayd/Illium) egy hétvégi délutánon/estén, olyankor azért elég sokan vannak.

Ugyanez vonatkozik a napi zónákra, ott van a legtöbb játékos. Vannak napi group eventek, ha délután mész ezekre akkor egy 20-30 fős raid-et általában lehet találni, ami ezeket az eventeket csinálja minden nap.

Viszont a PvP szerverek sajnos szinte teljesen kihaltak, ez leginkább pár hibás döntésnek köszönhető, amiket a megaszerverek bevezetése során hoztak a készítők/üzemeltetők. Ezért ha pvp szerveren vagy, akkor valóban nem fogsz sok játékost látni, sehol.

Veled ellentétben nekem elég sok tapasztalatom van a játékkal, mostanában lesz egy éve, hogy játszom vele.
    Ez alapján azt tudom mondani, hogy szerencsére elég sok visszatérő és új játékost láttam az elmúlt egy hónapban, és a hamarosan érkező content patch ezt a számot csak növelni fogja.
    Persze nem egy wow a maga több millió előfizetőjével, de bőven van elég játékos ahhoz, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő csapatot/guildet, akikkel aztán végigjátszhat mindent.
    Eddig ez alól kivétel volt a 40 fős raid, oda csak a nagyon HC-k jutottak el, de mivel ez 20 fősre fog változni ezért ez is sokkal elérhetőbb lesz.

Havidíj meg csak akkor van, ha nagyon keveset tudsz játszani. Ha már egy hónapban van kb. két heted, hogy minden nap 1-2 órát játssz, akkor összejön annyi pénzed a játékban, hogy meglegyen egy havi előfizetést (CREDD). Innentől kezdve pedig csak megvenni kell a játékot, utána igazi pénzt soha nem kell rá költeni.

Új hozzászólás Aktív témák