Új hozzászólás Aktív témák

• Ellia

addikt

Fura egy játék ez a Wildstar. A készítők alkottak egy remek és szépen kidolgozott világot lore-al, megvan a két ellenséges frakció, a kasztok és azon belül a specializálódás szinte lefed mindent ami egy ilyen sci-fi/fantasy mmo-ban szokás (sőt az esper mint kaszt lett a béta alatt a kedvencem), nagyon erősen megvan a szentháromság a játékban (tank, healer, dps) és hiába élveztem minden percét a bétának folyamatosan azon gondolkodtam, hogy ezért Én nem fogok pénzt adni. Az indok egyszerűen az ami kiemeli a tucat mmo-ek közül a játékot - ez a nehézsége. Nem bánom, hogy nehéz, kimondottan élveztem, de ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy sikereket érek el benne semi-hardcore vagy teljesen hardcore játékossá kéne válnom azt meg már nem akarok. Igen elértem azt a pontot amikor azt mondhatom magamról, hogy totál elcasualosodtam (szép hunglish kifejezzéssel élve). Figyelni fogom mi történik a játék háza táján mert érdekel de ez most kimarad, jelenleg a GW2 mint mmo bőven elég, meg majd talán az Everquest: Next. :)

Új hozzászólás Aktív témák