Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1826 üzenetére
Van amikor csak 47-ig megy és van amikor 54 is van benne.
Amikor belefőztem a romba az új reg.bejegyzéseket az active részbe,
telepítéskor megháromszorozta az active bejegyzéseket,de a hozzáadott
bejegyzések nem szerepeltek.A nem megváltoztatható bejegyzéseket
külön particón tárolja irásvédetten.Ez telepítéskor iródik fel.Jó lenne tudni,
hogy honnan,mert az user,default és boot.hv nem tartalmazza.Ha ezt
tudnám akkor aktiválni lehetne az sdbus,sdmemory,sdhc drivereket és
müködhetne az IO felismerés. -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1821 üzenetére
Placi,
A teszt akkor igazi,ha életszerűTulajdonképp nem a pontos adatok
inkább a különbségek a lényeg.Mivel szobában készült a teszt,ezért
elkerülhetetlen hogy néha-néha elveszíti a jelet és ennek a keresése
megterheli a procit.Kikapcsolt vevő esetén a proci terhelése alapon 1%.
TMC-t nem tudom,az IO adatátvitelt ez a rom sem támogatja.
Flash disk-ként tölti be az SD kártyát,nem használ sdbus és sdmemory
drivereket.Talán elmondhatom,hogy kinai supportból származik a rom,nagy
gratu annak aki "kijárta"!! Lehet ők úgy itélik meg erre a kütyüre ez a legjobb.
Azért az IO lehetőség még nincs elvetve -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1816 üzenetére
Jobban jársz,ha nem lesz rá időd
Következőket mértem:
Amikor minden gyári,alaphelyzetben 13-15 %-os a proci terhelése
Kiegészített gyári skin esetén,plusz gombok,ikonok: 32-35 %
Registry átírása:
YFLoadrer ------> explorer.exe
NotifyRep.exe-------> törlés
ekkor csak a win indul és a terhelés : 2%
Ehhez a másik fórumra SnwDog által feltett "lite" skinnel: 6-8 %
MioPocket-el: 24%
Egyértelműen akkor dolgozik a leggyorsabban a kütyü ,ha win-ből
indítunk mindent.Ráadásként a memoria csuszkát 6 megáról leveszed
2 megára akkor mégjobban fegyorsul a kütyü.Érdemes próbálgatni a
média lejátszókat is.Film lejátszásnál akkor jó,ha egy érintésre láthatóan
könnyedén vált kis és teljes képernyő között,előre-hátra tekerés is gyors.rom: még nem sokat tudok mondani,ami eddig feltünt: tálca kezelés nem bugos
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1813 üzenetére
Szia,
Még nem voltam,de mennünk kellene
Az előbbi rom 10.18-as./csodálkoznék,ha nem kaptál volna linket hozzá /
Feltettem,próbálgatom mennyivel tud többet.YFAP verzió korábbi ezt kicserélem
a 10.30-éra.
Csinálok egy proci terhelés mérést,mert igen nagy különbségek vannak
a különböző skinek és progik használata esetén.Nemsokára felteszem
az eredményt. -
piroman
csendes tag
válasz
PLaci58 #1805 üzenetére
Placi! Igazából én a wm6-ot nem is akarnék annyira, az se jobb!!
Viszont Unix alapon sokkal jobban érdekel a dolog, mint android vagy iphone osx. Ezekből egyik sem ráhackelhető "eddig"
Viszon linux ügyben azért lehet nem halott a storry... Most tervezem, hogy veszek valami olcsó intensa pna-t és ráhegesztem valahogy a linuxot.
Vannak azért PNA linux projectek, most van ez az egész gyerekcipőben, ahogy nézem az elmúlt két nap témára zombulása alapján. Lenne egy kiforrott linux diszt. és rendes driver támogatás + kernel a procikhoz, akkor megnyílna egy sokkal nagyobb világ mint a WM vagy apple store , android programok.
Létezik a 100 dolláros notebook PNA + LINUX + USB HUB
Szóval figyeljétek meg, ráfeszülök és lesz itt linux
-
Cleinor
tag
válasz
PLaci58 #1774 üzenetére
Köszönöm, egy naygon korrekt választ kaptam, de nem erre voltam kiváncsi, rosszul fogalmaztam meg.
Az N770-esen amikor lejátszod, az M.playerCE5ben melyik video drivert használod?Hogyan tudom a felesleges poikat törölni? (Mondjuk már most volt rá példa hogy használtam őket, de csak magyarországit)
És a domborzatot hogyan törlöm?Igen bővítgetem a saját programjaimmal. És hidd el teljes van fent(Kivéve a játékokat). Csak én speciláis progikat is rakok fel magamnak ;)
-
Cleinor
tag
válasz
PLaci58 #1769 üzenetére
Szia!
1. Köszönöm
1.a Kiegészítem kérdésem azzal hogy milyen dekódolást használsz? (menüben lehet állítani)2. Nem tudom nekem a belső memóriában fent van az 8.0. És lényegesen gyorsabban fut mint az sd kártyán levő 8.3.2. Ez szinte szaggat. Ennek mi lehet az oka? Létezhet az hogy azért mert sd-ről olvassa? Belső memóriára licent fájl gond miatt nem tudom rakni.
(Hm... eszembe jutott egy olyan dolog hogy a sys fájl bemásolom a 8.0ból a 8.3.2be és akkor azonosak lesznek a beállítások. Megnézem így hátha...)
Si fent van mind mondtam, és áldom is nagyon!!! (Gyűjtöm hozzá a progikat és módosítgatom az ikonokat, eddig teljesen megvagyok elégedve vele!)
-
TeTe_01
csendes tag
válasz
PLaci58 #1711 üzenetére
Nem akarván a gép "belében" semmit módosítani, minden SD-n van.
Viszont sikerült működésre bírni a NaviPlayer-t! Tettem mellé egy gsgetfile.dll-t, és most jó!
Az már más kérdés, hogy a számokba való belepörgetés lehetőségét nem találom, a MortPlayerrel viszont bökdösni is lehet... -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1668 üzenetére
Gondoltam jó lenne ha valamit már kliensként töltene be,ne mindíg
a kütyü legyen a kliens
A skin átalakítás jó ötlet,van ott némi tartalék.Látok egy kiportolatlan
"games" gombot,valamint tudok küldeni egy gyári felületű számológépet.
Ennek még nincs gombja a felületen.A .dat-hoz még én sem fértem hozzá.
Talán Aphicsot kellene megkérdezni,ennek Ő a mestere.Tegnap óta nálam
nem található a kék oldal.Legközelebb este leszek,meg van az email címe
majd írok neki.
Az eredeti OS esetében szerintem a szervíz mód kapcsolja az otg funkciót,
félő,hogy ez nálunk hiányzik.Megpróbálhatjuk registrybőlLátom be kell
szereznem a csatlakozókat -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1662 üzenetére
PLaci,
A szin szerinti keresztkötésen azt értem,hogy a bekötési sorrend
alapján kötöm keresztbe.Ez így néz ki:1, piros
2, fehér
3, zöld
4, fekete
Szinszerinti keresztkötés: pirosat a feketével... stb...stb.
Nekem ez volt aggályos abban a leírásban.Viszont a meglátásod helyes
fordítva van a csati ezért az csak egy normál bekötés.A plussz benne
a 4-es és 5-ös pin összekötése.Neten rákerestem az otg kábelre és
valóban csak ennyi a különbség ez és a normál usb kábel között.
Viszont hiába dugod a kütyübe nem fogja látni,mert a reg bejegyzés
másra utal.Amikor gyári felületről változtatod a kapcsolatot AS és
Mass Storage között akkor a reg bejegyzéseket változtatod meg.
HKLM/Drivers/USB/FunktionDrivers:itt változtatod a kapcsolat jellegét
AS esetén: DefaultClientDriver = \Serial_Class
MassStorage esetén: DefaultClientDriver = \Mass_Storage_Class
Mivel alapból ezek valamelyikén áll,szerintem nem láthatja a HID
kapcsolatot.Ehhez át kell állítani az említett reg bejegyzést.
Mivel megcsináltad a kábelt próbálkozhatnál vele.Először talán ezt:
DefaultClientDriver = \Hid_Class
Természetesen a ClientDriver bejegyzésnél meg kell adni a pontos elérési
útvonalat: \Drivers\USB\LoadClients\Default\Default\3\Hid_Class
Ha belenézel a registrybe ugyis kiderül számodra van-e más lehetőség is.
Szerintem egy próbát megér,ne felejtsd ki-bekapcsal rögzíteni a változtatást
de az lehet itt nincs rá szükség. -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1640 üzenetére
Sima átalakítót már én is gyártottam,valóban nem működik.Azt lenne jó
tudni az USBOTG csak szoftveres,vagy megfelelő hardver is kel hozzá.
Itt usb oldalon gondolok valami plusszra,vagy pedig a proci simán lekezeli.
Szoft rész az megvan a kütyün.Abból indulnék ki,hogy a cikkíró megcsinálta
a szin szerinti keresztkötést és működött.Nem értek az elektronikához,de ilyen
bekötés esetén én többször is imádkoznék összedugás előtt.Jól értelmezem,hogy
az 5v-ot összeköti a testel,valamint rávezeti az adatkábelre is?
Szivem szerint kipróbálnám,de félek tönkremegy a kütyü.Bár még garis,a szervíz
szakértelme nem kis kivánnivalót hagy maga után,nem igazán tudják majd
megállapítani a baj forrását
Viszont,ha működne...2 év múlva kis hazánkban kötelező lesz a földi digitális
műsorszórás.Jelenleg csak pest és balaton környékén fogható.Olvastam
cikket pendrive méretű eszközről,ami képes ennek vételére,wince drivere is van. -
Vaskalap
csendes tag
válasz
PLaci58 #1600 üzenetére
Szia Placi
A dugó és az aljzat 5 pólusú. A kábelre úgy emlékszem 5 belső szál + árnyékolás, de nem mernék rá megesküdni, mert csak a +5V-t és a testet hosszabbítottam, (szivargyujtótól nem ért el a drót a navihoz) a többit levágtam. Ha Neked gond itt vásárolni, add meg az elérhetőséged priviben, amikor legközelebb arra járok (kb jövő hét közepe), megveszem és elpostázom.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1602 üzenetére
Végülis bármi lehet.A tmc.dll mitől aktiválódhat?Gondolom nem a navi
indítja el,hanem a fizikai csatlakozás.Akkor meg "látnia" kellene az usb-t.
De ez így mégsem igaz mivel nem usb hostos a kütyü ezért nem tud
ráolvasni.Ez alapján a tmc vevő a főnök és az indítja a kapcsolatot.
Ettől még valóban portolva kell legyen az usb,hogy aktiválódjon a dll.
Próbálj a tmc bejegyzésnél változtatni,hátha sikerül.Végülis ezzel
bajt nem okozhatsz és vissza lehet írni. -
-
Vaskalap
csendes tag
válasz
PLaci58 #1594 üzenetére
Szia
Ilyen kábelt készen valószínűleg nem kapsz, legalábbis nekem sem sikerült. Úgy tudtam megoldani, hogy a XIII.ker Kerekes u. - Szent László u. sarkon (bejárat a Kerekes u. ból) levő elektronikai alkatrész üzletben vettem nyákba ültethető mini usb aljzatot és olyan usb hosszabítót, aminek az egyik végén mini usb dugó van. (az egész kb 500Ft volt) A másik végét levágva és ráforrasztva az aljzatot majd zsugorcsövet rámelegítve szupi lett.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1594 üzenetére
Szia,
Hasonló problémáról olvastam a PDApluson,talán a CNS-el kapcsolatban,ott
ha jól emlékszem az autóstöltő volt a ludas.Szerintem a TMC port,virtuális port
ezért nem kell az usb-re definiálni.Az viszont lehet,hogy válogat a vevők között.
Utánna nézek,hátha fix ID van megadva valahol a registryben.DeviceManager szerint
is van TMC port a COM4-en.Az "Unknown Serial Device" ne tévesszen meg,ugyanezt
írja a COM7-re is,pedig a GPS is jól müködik rajta. -
vimre
tag
válasz
PLaci58 #1561 üzenetére
A readme.txt-ben nincs benne utalás a toolhelp-re sőt a Kill parancs leírásánál sem találtam.
A készítő oldalán van egy sokkal bővebb leírás PDF-ben:
MortScript-Manual
(én is innen tudom)
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1555 üzenetére
miért nem írják le, hogy kell vagy mellékelik a mortsriphez?
A mortot igazából PDA-ra,PPC-re találták ki.Azokban meg van
Teljesértékű toolhelp.dll ezeket tudja:
CloseToolhelp32napshot
CreateToolhelp32napshot
Heap32First
Heap32ListFirst
Heap32ListNext
Heap32Next
Module32First
Module32Next
Process32First
Process32Next
Thread32First
Thread32Next
Toolhelp32ReadProcessMemory -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #1555 üzenetére
Itt is írtak róla:
(#172) vimre válasza Z0mbi (#166) üzenetére
autorun.exe: ugyanaz mint a mobilenavigator.exe, értelemszerűen az autorun.mscr futtatására
killproc.exe: programok leállításához használja a MortScript
mortzip.dll: kicsomagoláshoz szükséges
setup.dll: ha a MortScript-et a gépre akarod telepíteni akkor kell
toolhelp.dll: a killproc.exe használja, azért került ide, mert sok gép ROM-jából kispórolták. Az N770 ROM tartalmazza, ez ráadásul egy ősrégi verzió, nincs rá szükség. -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #1551 üzenetére
Szia,
1, elméletileg sehogy,ha mégis a következő indításkor ott lesz.
Beállításoknál rendszer fájlok elrejtése: pipa van vagy nincs?
2, igen használja,ennek hiányában nem tudja végrehajtani.N770-ben
van toolhelp.dll itt nem kell a mappában,AN-318 nál nincs a romban
ott viszont kell. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #1537 üzenetére
A GAPI szoftveresen forgatja kijelzőt, de csak azoknál a programoknál, ahol van gx.dll (vagyis használja a program a GAPI-t).
Ha már szóba került a gx.dll. A GAPI-hoz kaptunk egy módosított gx.dll-t. Ezek szerint az összes olyan programban, ahol szintén van gx.dll, azt le kell cserélni erre a módosított gx.dll-re?
Pl. a Solitaire2-ben is van egy gx.dll, aminek a mérete 8.5 kB. A módosított gx.dll mérete viszont 195.5 kB. (Én nem cseréltem le, és így is működik a kártya játék.)
-
Pano11
csendes tag
válasz
PLaci58 #1521 üzenetére
Placi!
Köszi!
Valószínűbb az sd, mert ugyanaz a progi van fenn és sd-ről fagyott, sajátból nem tapasztaltam. De 2d-s távolítás ott is lassú, összehasonlítva a HP ipaq 2110el.
Amúgy nagyon klassz a fórum, mindent innen tanulok, de csak most regisztráltam. Visszaolvasva, minden felmerülő kérdésemre meg volt a válasz. Az oldalakat mentem, mert a kamionban nem mindig van net és így tanulmányozom.
Szóval kipróbálom a formatálást, mert sd-ről egyszerűbb, gyorsabb a változtatás. Köszönöm! -
Szidh
csendes tag
válasz
PLaci58 #1523 üzenetére
Akkor a név ok, az unszimpátiát pedig ki nem állhatom...
NEM indul újra, egyszerre megy mind a két kártya folyamatosan. Csak akkor indul újra, ha meg akarom változtatni az elsődleges/másodlagos számot. Erre csak akkor van szükség, ha mondjuk az elsődleges kártyát ki akarom kapcsolni, de a másodlagost nem (pl: hétvége: céges kártya kikapcsol, magán marad, de mivel alapból a céges az elsődleges, ezért újraindul.) Híváskor csak egy gombnyomás, hogy kiválasszam melyik számról hívjon, ha engem hívnak kiírja, hogy melyik számon. Egy telefonkönyv, egy készülék, ideális megoldás, ahhoz képest, hogy sokáig volt két telom, persze különbözők, különböző töltő, stb...Most, hogy beszéltünk róla, kipróbáltam, hogy a másodlagos kártyát letiltva mi lesz és csodák-csodája, megy...
Nem értem... -
Szidh
csendes tag
válasz
PLaci58 #1518 üzenetére
Üdv!
Sajna ez volt az egyetlen "rendes" telefon, amelyik tud egyszerre két kártyát kezelni... Korábban nem volt gondom a BT-vel, és nem tudom miért indul újra, de elhihetitek, hogy sokszor megpróbáltam, és biztosan azért indul újra a telefon, mert "párosodni" akar. Korábban a telefont tudtam csatlakoztatni BT füleshez, illetve a pna-t is tudom csatlakoztatni feleségem telefonjához, illetve egy kollégáméhoz is kipróbáltam, probléma nélkül ment.
Egyébként nem "navi" néven kellene futnia amikor a telefon megtalálja BT-n? A beállításaiban az van, de nekem WinCE néven jelenik meg a telefonon, amikor kerestetek. A párosítás után azt írja hogy csatlakoztatva egy pillanatra a telefonon, majd kb. 3 másodperc múlva újraindul...
Kipróbáltam mindent, a feleségem telefonjával kapcsolódtam, adatokat küldtem, minden 100% rendben. Úgy tűnik, csak a pna-val nem szeretik egymást... -
Bicsko
tag
válasz
PLaci58 #1439 üzenetére
JóEstét! ott van az exe, ha commanderből indítom akkor sem látok változást, a task managerben sem látszik, hogy futna
bemásoltam újra, azt mondjuk még nem próbáltam, hogy újra leszedjem az SI-t (sd-s változat), de mivel ZIP, gondolom nem lehet sérült az az egy fájl. rajtam kívül mindenkinek jól működik?
azon a 2 progin kívül nincs másik, ami erre való lenne?
-
Bicsko
tag
válasz
PLaci58 #1435 üzenetére
próbáltam elindítani kézzel, lecserélni, de semmi. találtam a programok között egy másik bill progit ugyanabban a mappában, ami mindig felül van, de abba meg hiába nyomkodom a gombokat, nem történik semmi, nem ír a programokba vele
gondolom nem az okozza, hogy nekem nem bt-fm, hanem sima van -
befri
csendes tag
válasz
PLaci58 #1349 üzenetére
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit! Nálam a navitel teljesen jól működik. Az SD kártyára csak a navitel-t tettem, az IGo és társai a belső memóriában vannak, igy a navitel nem bánt semmit az SD\mobilenavigator mappában. (Igaz, hogy ír bele, de nincs mit átírjon, hiszen csak a saját fájlai vannak ott.)
Köszi Placi58 a segítséget! -
tbmf
csendes tag
válasz
PLaci58 #1325 üzenetére
Köszönöm a képet. Az USB Host nem hagy nyugodni, miután a reg-ben is be lehet állítani az USB szerepet.
Más gépek a 4.-5. pin összezárásával váltanak Host-ra.Más:
Az N770 killer IGO-nál szerintem érdemes lenne megnézni/összevetni egy eredetivel a HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Display alatti értékeket, hátha itt állít át valamit az IGO.
(elég szemét húzás lenne, de szerintem más módon nem tud "kárt tenni" a gépben) -
snowdog
veterán
-
Rick4
félisten
válasz
PLaci58 #1211 üzenetére
Bár még csak egy 410-esről készülök váltani erre, de azzal teljesen elégedett vagyok, sőt, 10 db felett van ismeretségi körben, mind hibátlanul, és a konkurenciához képest nagyon nagyon gazdaságos áron teszi a dolgát hónapok óta. Azt nem tudom, hogy a lassabb proci ebben az esetben hosszabb akkuidőt eredményez-e, de ha elég neki mindenre, akkor nincs gond.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #1176 üzenetére
Ha csak annyi a gond, hogy nem indul be a készülék, hanem megáll a logonál, akkor nem feltétlenül kell közhírré tenni, hogy mit csináltál vele.
Egy rom frissítés megoldja, az viszont mindent töröl.
Nem lehet megállapítani, hogy miért nem indult a készülék.
Azért próbálj meg szerezni egy romot tőlük (vigyél SD-t) . Dumáld meg, hogy sok munkától kímélik meg magukatNem ilyen egyszerű a dolog (egyébként nem szeretem a sumákolást, megmondtam nekik, hogy mit telepítettem), mert a ResidentFlash-be telepítettem a programot. Ha elindítják a ROM-ot, akkor a ResidentFlash tartalma nem fog törlődni, tehát látni fogják mit telepítettem, ebből meg tudni fogják, hogy mi okozta a bajt. Induljunk ki abból, hogy ott is szakemberek dolgoznak.
A ROM megszerzés jó ötletnek tűnik, de ha van egy csöpp eszük, akkor nem adják ki a kezükből. Miért vágnák le az aranytojást tojó tyúkot?
Olvastam a fórumokon, hogy léteznek olyan ingyenes programok, amik segítségével lementhető a ROM. Inkább egy ilyent kellene találni, és készítenünk kellene egy biztonsági mentést, amit aztán minden bajbajutott visszatölthet magának. Kutatok, kutatok, de eddig eredménytelenül.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #1169 üzenetére
Mi történt a gépeddel és mi a hibajelenség?
Az igo dologban veled értek 1et!A második részével kezdem. Senkit sem kívánok megszólni, hogy mit használ, nem tartozik rám. Nem is azért írtam róla, hogy bárki félreértse, vagy félreértelmezze, félremagyarázza. Csak ha már szóba került, akkor jobb ha mindenki tisztában van vele, hogy mit csinál. Azt hiszem ezt kár lenne tovább ragozni, persze ezzel nem akarom lezárni a vitát, ha valakinek ezzel kapcsolatban van még mondanivalója, az nyugodtan írja ide.
Mi történt a gépemmel? Megkértek nézzem meg, hogy meglehet-e oldani a képernyő forgatást (landscape/portrait). Volt egy valahonnan letöltött programom, ami elvileg ezt csinálja. Elindítottam, de azt írta ezen a gépen nem működik, és megadott egy honlapot, ahol találok hozzá programot. Elmentem, és tényleg volt olyan program, ami ezt csinálja, a neve Nyditot Virtual Display 5.02. Feltelepítettem, látszólag minden rendben volt, majd a telepítő a végén felszólított, hogy reset-eljem a gépet. Már ekkor gyanút foghattam volna, hogy ha új képernyőkezelőt telepített, akkor azt a Windows könyvtárba tette, ami az újraindítás után ki fog törlődni. Arra is gondolhattam volna, hogy felül fogja írni a registry-t. Ezek meg is történtek, és az újraindítás után már csak a bejelentkező ablakig jutok el.
Korábban készítettem registry mentést, van olyan programom, ami PC-ről tudja kezelni a PNA registry-t, de csak ActiveSync-en keresztül. A gép a program telepítése előtt ActiveSync módban volt. Most viszont ActiveSync-en kersztül nem érhető el, ezért nem tudok registry restore-t csinálni.
Az a gyanúm, egy ROM frissítés megoldja a problémát. Most erre várok.
-
kovacsa
tag
válasz
PLaci58 #1109 üzenetére
Üdv Papalaci!
A skinedet használom a kütyümön, meg vagyok elégedve vele.
Még ki lehetne egészíteni:
- TASKMGR_ARMv4.exe-el, ami egy részletesebb taskmanager.
- w32console.exe-t is lehet rátenni (console window and simple shell for Windows CE)Valóban az igo8.3.2 a leghasznosabb, de a mégis telhetetlen az ember, és a többi problémás térkép:
- Megfagy a SygicDrive
- Navitel-el (russa utódja) kínlódtam, de nem szereti, nem tudom miért (NaviTel-setup_PPC-3.2.5.1240.cab)
- "GarminXT 5.00.20w.rar" tökéletes leírással rendelkezik, magyar térképet is hozzátesz, de a végén nem indul el.Köszi a környezetet.
-
karolyzo
csendes tag
válasz
PLaci58 #1109 üzenetére
Uhh. Már újra összeraktam, meg ahhoz teljesen szét kéne szedni, és annyira nem vagyok benne profi. Még reménykedem, hogy lesz rom, és használni tudom majd.
Ha nem fogom tudni használni, akkor szétkapom és lefényképezgetem, de addig nem babrálnám.Kösz a 3. gomb mibenlétét. Akkor ez itt nincs is használva
pedig reménykedtem, hátha ez lehet valami mód a rejtett dolgok előhozására...
-
válasz
PLaci58 #1084 üzenetére
Szükségtelen játszanod a hattyú halálát...
A moderált linkről letölthető tömörített fájl tartalmazta a MobileNavigator progrtamot is, ami ugye az iGO egy variánsa/átnevezett változata.
Az, hogy nem moderálok mindent, annak tudható be, hogy nem vagyok 24/7 fenn. A hasonló linkeket igenis moderálni szoktam.
-
-
-
kamasaki
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #1047 üzenetére
Olyan vevőt kéne keresni ami a szivargyújtón keresztül tölti a készüléket, hátha tápfeszültséget nem kap a PNA-ról a TMC vevő.
Mint azt már korábban írtam, én is egy ilyennel próbálkoztam. Tápfeszt biztosan nem kap a PNA-tól, ezért van a TMC vevőnek két mini USB csatlakozója. Az egyikbe kell bedugni a töltőt, a másikba meg a PNA-t. Ekkor a PNA-n látni, hogy töltődik (a TMC vevőn keresztül), és persze így a TMC vevő is megkapja a tápfeszt. De ettől függetlenül nem működik vele, tehát nem ez a baj.
-
karolyzo
csendes tag
válasz
PLaci58 #1053 üzenetére
Köszi az infót. Akkor ezek szerint hiába várnék 20 napot (kb) míg az akksi lemerül, akkor se törlődne a flash memória. Tehát nincs más hátra, mint várni a rom-ra...
logikus végülis, elég vacak lenne ha elfelejtene mindent, mikor lemerül... meg aztán EEPROM van benne, ami nem felejt...
-
karolyzo
csendes tag
válasz
PLaci58 #1047 üzenetére
Az gond ha ez a leghardabb reset
ha esetleg szétszedné az ember a készüléket, és vhogy leválasztaná az akksiról, mi történne? kivitelezhető vagy felejtős ez a művelet?
billentyűzetet sehogy se hoz fel a login képernyőnél :-(
ja és nem AC-vel csatlakoztam, hanem USB-n. Most az történik, ha rádugom az USB-t + PC-t, akkor a bejelentkező képernyő eltűnik, és az egész képernyő szürke lesz, nem kapcsol ki, csak szürke az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Politika
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest