Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PLaci58

addikt

válasz jagada #1773 üzenetére

jagada!
    Te még hiszel a mesékben? Olyan procis gépet még a nagy cégek se igen hoztak ki eddig. A Wayteq meg híresen a maradékot szokta forgalmazni (értsd nappal pl. mio megy a soron, éjjel pár WQ is belefér :-)

1.a Kiegészítem kérdésem azzal hogy milyen dekódolást használsz? (menüben lehet állítani)
    Video: mpeg4 (Divx/Xvid compatible) 480x272, 20fps, 640, mp4 iso v.2
    Audio: mpeg2/4 Audio,Stereo 16 bit, 22050 Hz, 64 kbps

2. Nem tudom nekem a belső memóriában fent van az 8.0. És lényegesen gyorsabban fut mint az sd kártyán levő 8.3.2. Ez szinte szaggat. Ennek mi lehet az oka? Létezhet az hogy azért mert sd-ről olvassa? Belső memóriára licent fájl gond miatt nem tudom rakni.
    Elvileg egyformán kéne futni belsőből és SD-ről. Naggyából egyforma az elérési sebesség.
    A 8.0 gyorsabb, mert kevesebbet tud. POI-kat, épületeket, domborzatot lehet törölni és a 8.3.2 is gyorsabb lesz :-) Ha lassú az SD meg kell formázni!

Si fent van mind mondtam, és áldom is nagyon!!! (Gyűjtöm hozzá a progikat és módosítgatom az ikonokat, eddig teljesen megvagyok elégedve vele!) Ha gyűjtöd hozzá a progikat, akkor nincs fent a teljes SI !!! Olvasd el a leírását figyelmesen!

Új hozzászólás Aktív témák