Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
joseph0424
csendes tag
Sziasztok!Ma körülbelül 4 órán keresztül olvastam a fórumot de nem jöttem rá sajna de megkérdezném hogy segítene e nekem valaki?A barátnőmtől kaptam egy ilyen készüléket (intensa n770) már két napja de nincsen rajta IGO mert hozza kapta Cdvel vagy vette külön nem tudom!IGo hivatalos oldalán sem tudom hogy kell az ilyet feltelepíteni a készülékre!Tudna nekem segíteni valaki???
Ide nyugodtan írhattok! joseph@externet.hu -
joseph0424
csendes tag
Kiálltam de Budapesten vagyok
Nagyon örülnék neki ha tudnátok segíteni, de arra is gondoltam hogy rossz a készülékem!!!
-
joseph0424
csendes tag
Sziasztok!Én tegnap vettem 1 ilyen készüléket és nem működik a gps!Nem látja a helyzetemet!Elvilek Franciaországba vagyok Budapest helyett!GPS beállításoknál kell játszani a portokkal vagy mit csináljak?Mert ha auto.-ra rakom akkor port az:1 seb. 3800....
Elöre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest