- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #1641 üzenetére
gyurma111!
Átalakító elkészült, semmi hatásSzerintem nem ad ki tápfeszt az USB csatin. A pendrive nem világít. Meg kéne nézni egy PDA registryjét. Mondjuk már annak is örülnék, ha egy Mio C520 v. C720 registryjét láthatnám.
Egy PDA windowsa azért jóval univerzálisabb ilyen tekintetben (eszköz felismerés).
Most azon agyalok, hogy hogyan tudnám a TMC vevőt a PC-re csatlakoztatni.
Abból indulnék ki,hogy a cikkíró megcsinálta
a szin szerinti keresztkötést és működött.
A szín szerinti kötés az nem kereszt! A piros a +5V, ha összekötöm a pirossal, akkor semmi gond. stb.Nem is kell keresztbe kötni semmit az USB-nél. Egyedül az x-GND átkötés kell. Azért kiváncsi lennék, hogy a TMC vevő bemenetén miért van ez az átkötés megcsinálva, amikor ott csak tápfeszt kaphat. Ráadásul az x pont nincs kivezetve, azt a dugó gyártásakor vagy összekötik, vagy nem.
Ha keresztbe köti az ember a tápfeszt, azzal a külső eszközt teszi tönkre.
A wince-ben gondolom minden eszköz azonosítása PID/VID alapon történik.Triantra!
A főmenü háttér színét csak skin cserével lehet megoldani.
Residentflash2/YFAP20/Skins/DongFangST_BT_T410/COLOR.xml-ben vannak a színek, de háttért nem látok. Az valahol a .dat fájlban lehet.swis!
A fóliát nem körbevágva tették rá, hanem egyszerűen nem vették le az új kijelzőről a csomagoló fóliát beépítés után. Azért lehet levegős.
A régi PNA-mat fólia nélkül használtam majd egy évig. Nem karcolódott. Nekem ez a ceruza elég hegyesnek tűnik, hogy fólia nélkül merjem használni. A másiké sokkal kerekebb végű. -
snowdog
veterán
válasz
gyurma111 #1641 üzenetére
Olvastam cikket pendrive méretű eszközről,ami képes ennek vételére,wince drivere is van.
Van egy ilyen eszközöm, sőt analóg és digitális vételre egyaránt jó. A laptopra van telepítve WinXP alá, de nem emlékszem, hogy WinCE telepítő is lett volna hozzá. Megfogom nézni.
giuseppe1
megoldható-e Moha Bá ill. az aktuális "narrátor" szövegelésének kikapcsolása vagy lehalkítása úgy, hogy (SD-ről) csak a zenéimet hallgathassam?
Egyszer szórakoztam vele, és iGO futása alatt nem tudtam megoldani. Együtt kezelte a két hangot.
-
tbmf
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest