Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
eleg komoly idegbaj ez a cucc
de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.
mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.
meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest