Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xpcxp

tag

válasz tomcs #14 üzenetére

hát ez tényleg elég idegbaj cucc( fetrengő szmájli miért nincs ??? )
    nálam kalibráció második indításnál beállítva ,onnantól jó , ellenben GPS idő egy katasztrófa
    kellet hozzá nem kis idő míg oké lett

érdekes a linkelt oldal , bár a játékok szerintem max csak alap futna gombok hiányában
    (quake-t nagyon zúztam annó 75Mhz -es P1-en )
    AN-318 fórumot szoktam olvasgatni én is van pár hasonlóság a kütyükben
    főleg a ház az egy kutyasz@r, ötlet SD-ről futtatni a dolgokat alapból tökéletes, tuti nem hal be a ketyere
    ki is próbáltam rendre mindet , negatívumok : belassúl, akad rosszab esetben lefagy.
    kinézetre nagyon jók és sztem ebből adódik a hiba zöme agyon vannak skinelve.
    alapból tökéletes lenne a winCE aztal sima puritán kék háttérrel pár folyamatosan használt ikonnal és slusz.
    ennyi elég is lenne untig
    valahol néztem egy dobrogihack névre halgató cuccot kimondottan n400-ra.
    próbáltad már ?
    ha esetleg belemerülnél a wolf-ba pusztítsd már le teljesen a felületét, egy navi is untig elég bele
    megpróbálkozok vele én is

• tomcs

őstag

válasz tomcs #14 üzenetére

kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.

rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.

jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.

touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.

osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.

problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.

ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem :) most meg mentem aludni

Új hozzászólás Aktív témák