Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Amikor missönöket csináltunk haverral, akkor volt 1-2 boss, amin én 0-t sebeztem, ő meg levágta láthatatlanul 2 sec alatt. Nekem ez jött le. Nem sok magas szintű defet toltunk eddig, de a defek rendszerint úgy néznek ki, hogy frost gömböt tol, nova belassít mindenkit aztán péppé robbantunk mindent. Radial disarm hatását még nem élveztem sokat, de lehet rossz emberekkel játszottam.
Rhinoval rendszerint amúgy én is ezt tolom, max ha kelteni kell akkor jön a stomp, hogy nyugi legyen a környéken és aztán ráérek kelteni. Meg persze dmg ampot nyomkorászom.
Persze leginkább random emberekkel megyünk ott meg mindenki csinál amit épp kedve van. De még véletlen ha egyik hullámba ezt csinálta, a másikba biztos mást csinál így még számolni se tudok a többiekkel. És akkor ez legyen az én hibám?Egy kezdőnek meg rohadt mindegy, hogy a magas szintű def/survi mapokon milyen a radial disarm, mebben azt hiszem megegyezhetünk

Mapok bedarálásában a Rhino bőven a legjobb, csak mész előre és bedarálsz mindent, puttyogtatnak rád nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest