Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nálam is volt ilyen és úgy hogy ESO küldit toltam
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet//amit utálok még az az mikor vadászat közben a szitakötők beesnek a víz/föld alá, meg bespawnolnak a lények a falba, beleértve halakat is, onnan aztán sehogy nem lehet őket kiszedni - a vadászat nem könnyű, vagyis az a mennyiség amit kell vadászni, szerencsére már úgy érzem annyit vadásztam, halásztam, meg bányásztam h többet nem kell, mindent megvettem már a családtagoktól is, de ha belegondolok boosterrel augusztus 25. óta eddig tartott a farm az kegyetlen
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 16 (2019) i7, 32GB RAM, 1TB SSD
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés