Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nálam is volt ilyen és úgy hogy ESO küldit toltam
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet//amit utálok még az az mikor vadászat közben a szitakötők beesnek a víz/föld alá, meg bespawnolnak a lények a falba, beleértve halakat is, onnan aztán sehogy nem lehet őket kiszedni - a vadászat nem könnyű, vagyis az a mennyiség amit kell vadászni, szerencsére már úgy érzem annyit vadásztam, halásztam, meg bányásztam h többet nem kell, mindent megvettem már a családtagoktól is, de ha belegondolok boosterrel augusztus 25. óta eddig tartott a farm az kegyetlen
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Metal topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés