Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a legutóbbi csak kb. 7. próbára lett meg, nagyon szopóágra rakott.
Az enemy lvl az 90-100 maradt, a lich se volt vészes -láthatatlanul nem lő rád semmit se.
Kicsit csalódtam is, mert több nehezítést gondoltam. Persze lehetett volna kihagyni pár próbát és farmolni a thrallokat, de nekem ez a kaland része
És amiről még hallgattunk: Megvan a kuva fegyó, végigszopcsizod az 5 formázást, boldogság. Viszont van neki vmi dmg-je (rad, viral, akármi), amit ilyen "párosítással" lehet növelni, ha kifarmolod újra azt a fegyót. Lehet azon más dmg is, a %-át tudod emelni a sajátodnak. Ilyenkor a forma, etc megmarad. De ha nem tetszik rajta a dmg és a meglévőt olvasztod az újba, akkor ezek is ugranak... Szal el lehet ezzel lenni, ha valóban maxosat akar az ember, de sztem annyival nem jobbak a kuva cuccok, h fél évig ezt farmoljam

Továbbra is arbi a kedvencem, de kellene még olyasmi, mint a jordas golem, de a nidus farm is ötletes. A Ropilolliprolipolipl-nak a nevén kívül csak az odajutás nehéz, már oda is titania-val megyek, kész. Amalgam Organ Shatter egy fegyón használom, Amalgam Serration még érdekes, de inkább armored agility és a fegyó csak öljön.
Sortie-n sorban kapom az endo/ayatan variációkat, 2 hét alatt 1 riven lett kb... RJ-t kellene kicsit felhozniuk, mert szeretnék űrcsatázni, de itt minden küldi egyforma sajna.Steel path-on volt érdekes meccs, rengeteg a láda, etc. Mobdef volt, az utolsónál a lotus kitalálta, h van egy relic, azt is védjükmá'meg, mert amúgy ráértünk. Szerencsére Saryn+Volt+Vauban meg Khora volt. Vaubannal szépen kupacokat raktam, saryn rendezte a sursukat, volt meg néha végigcsapatott mindent (rengeteg durationja volt), Khora meg csak védte az oJJektumot.
Alapanyag farmra is jó lehet a steel, mert rengeteg a cucc, és a drop is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapanyag farmra is jó lehet a steel, mert rengeteg a cucc, és a drop is jó.