Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, elkezdtem behúzni a kimaradt Warframe-kat.
Harrow: volt sok spy, de az még nem esett. Octavia: megvan a hiányzó rész a Rot A-ból. Kb. 30 kört mentem tegnap, eleinte csapattal, később solo. Lehet solo kicsit lassabb, de így jobbnak gondoltam, nem álltam meg a játékoknál, stb... Írta a wiki, h kb. 27 +/- 9 próbálkozás. Azt nem írták, h egymás után kell ennyi...
Equinox volt a mai, ez sem volt egyszerű. A 2/3-a megvolt, még nyugodt is voltam, h elvileg a magasabb drop% részek kellenek, mi baj lehet? Jah, h Harrow és Octavia is a kvázi egyszerű részével szívatott? Sebaj, a végére lett kb. 20 felesleges rész, összesen itt is 20-30 kör volt, de kibányásztam. Chroma is épül, Garuda várja, h kapjon lvl-t, a G3 végte dobta a fegyót, lehet a corpus agyát húzni mostmár, mert a zanuka cucc is kell.
Protea még hiányos, egyik fegyó készül, másikhoz vmi kell, lehet jobb, ha megveszem, nem töltök felesleges részek farmolásával időt.
War és a thumper fegyó, meg Vor kardja még nagyon macera, majd rámozdulok. Thumper a lesz.rabb, mert az sok idő...
Külföldi fórumokon sincsenek elájulva a steel path-tól, sokan új pályát, módot vagy enemy-t vártak. Igaz, lehetett volna több ebben, de én elégedett vagyok, leginkább a simaris standing miatt, de biztos nem fogom pörgetni, h a végére érjek, hacsak nem lesz akkor a jutalom vmi arbihoz hasonló extra játékmód.
Jah, sokadik kuva lőcs is megvan, sokasodnak a kuva fegyók, de az 5 forma/fegyó rendesen nem ócó. Vettem 6 formát, meg gyártok is, de 3 fegyó még nincs maxolva...
Volt prime ami hiányzik nagyon. Lesz ez kivéve vaultból vmikor, vagy gyűjtsek platot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 16 (2019) i7, 32GB RAM, 1TB SSD
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest