Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Mivel nekem az eidolon nem nagyon jött be, meg ritkán van normális csapat ezért azt én is csak párszor toltam, uh kaptam az alkalmon és én is kiszedtem mindent az event alatt. Jó volt így, mert legalább a railjacket is kimaxoltam.
Sajnos a railjack alapból bugos. Nekem a sima küldiken sokszor van, hogy az oldalsó lövegeknél részben fekete kép van ami vibrál, vagy a sydana felfelé lebeg és nem látok tőle semmit se - csak hogy kettőt említsek. Látják ők is, hogy sok a bug, meg nem is játszák az emberek, uh a legutóbbi devstreamben azt mondták, hogy sokat fognak változtatni rajta, így várható a javulás bugok és játékélmény terén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest