Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
gandalf
üzenetére
Ősszel is beszélgettünk már, akkor a tradelésben segítettem itt neked, de előtte is egy csomóan nagyon sok dolgot leírtak neked, hogy mit hogyan kell csinálni. Rengeteg tanácsot kaptál, ezért sem értem itt a felháborodásod. Kb az egyik legjobb közössége a Warframenek van.
Az octáviás és az mr9es küldit is egyedül kell megcsinálni, szval nem tudsz másra hagyatkozni. A videók meg leírások csak támpontot adnak, nem fog minden úgy működni ahogy azt látod, használni kell közben az eszed meg alkalmazkodni ha valami úgy alakul. Írtam fentebb is, az hogy 2x sikerült már gyakorlásban az kb semmi.
Lovagoltál az Ignis wraithen, hogy neked nincs, pedig más meg megkapta, meg h baszó. Az, hogy valaki kap valamit, az mindig az adó érdeme és nem a kapóé. Ezért nem értem, hogy miért piszkálod azt, aki itt kapott bármit is. Nekem megvan az ignis mert kiszedtem eventkor, de nem használtam mert nem tetszik. (ha lenne BP-m szívesen odaadnám neked) Szinte bármelyik fegyvert meglehet faszára buildelni. Amíg a többiek ignissel nyomták én amprexel meg arcaval toltam mert nekem az tetszett.
Lehet, hogy tényleg félreértelmezem amit írsz csak eddig nekem az jött le, hogy a warframe közösség szar, mert senki nem hív sehová téged játszani, meg nem ajánlanak fel neked segítséget, meg nem adnak semmit se, meg aki kap az kiváltságos. Bármikor amikor beírtál ide, hogy nem értesz valamit, mindig megkaptad rá a választ, mindig segítet valaki. (octavia küldit meg mr9-et is leírták már sokan neked)
Írtad, hogy nem vagy egy ugrálós kardozós típus. A játék 90%-ban az ugrálásról, a kardozásról, meg a lövöldözésről szól, ezért írtam, hogy ez nem biztos, hogy a Te játékod. Természetesen azzal játszol amivel szeretnél, de ennek valahol a kikapcsolódást kellene szolgálnia, nem a fusztrációt.
Itt mindent meglehet csinálni egyedül, amit meg nem azt meg randomokkal megtudod csinálni. Ha eleget játszol és mindig foglalkozol a játékkal előbb-utóbb minden ki fog esni.
Nekem nincs klánom. Abban a klánban amiben benne vagyunk, ott is csak egy sima mezei tag vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest