Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Ahogy írták már, venni kell lándzsát illetve bányászgépet a Cetuson. Aztán ezeket berakni a gear-be. Keresni kell a terepen vizet, ott a lándzsával dobálni kell a halakat. Aztán a halakat visszavinni a városba, ott feldolgozza a halas.
A bányászat meg úgy megy, hogy előveszed a gépet, odamész ahol sziklát látsz. A gép pittyeg, annál hangosabb, minél közelebb van az ásvány, amit talál. Kibányászni úgy kell, hogy körberajzolod a lézersugárral az ásvány körvonalát, amit mutat a sziklán. Minél pontosabban rajzolod körbe, annál jobb hatásfokú a kinyerés. Úgy vettem észre véletlenszerű mikor mit tudsz kibányászni, tehát nincs az, hogy a nagy szikla csak x anyagot ad, a kicsi meg csak y anyagot.
Jópofa ez a rendszer, csak az nem tetszik annyira, hogy közben ugyanúgy megtámad minden ami él és mozog... Múltkor egy Eidolont hoztak a nyakamra a többiek, miközben horgásztam (mert ugye egyedül nem enged kimenni a mezőre, várni kell pár embert...).
Egyébként a Warframe az a játék, ahol aktívan érdemes használni a youtube-ot/angol warframe wikipédiát, nekem mindig megy a háttérben, mert ha belefutsz egy ilyenbe, hogy halászat/bányászat, általában van remek oktató videó, hogy mit hogy kell. Ezért jó, hogy nem mai a játék, mindenről lehet találni segítséget, igaz érdemesebb a legfrissebb videót nézegetni, mert sokszor a régiekben már nem aktuális infókat mondanak.
Persze ez a fórum is jó, csak lehet hogy sokára válaszolnak, míg ott egyből megvan. Eddig mindent megtaláltam, amiben esetleg elakadtam (pl a Cephalon synthesis-es feladat, meg Inaros küldetés, illetve a nagyobb questek is jó hogy fönt vannak)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest