Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Ahogy írták már, venni kell lándzsát illetve bányászgépet a Cetuson. Aztán ezeket berakni a gear-be. Keresni kell a terepen vizet, ott a lándzsával dobálni kell a halakat. Aztán a halakat visszavinni a városba, ott feldolgozza a halas.
A bányászat meg úgy megy, hogy előveszed a gépet, odamész ahol sziklát látsz. A gép pittyeg, annál hangosabb, minél közelebb van az ásvány, amit talál. Kibányászni úgy kell, hogy körberajzolod a lézersugárral az ásvány körvonalát, amit mutat a sziklán. Minél pontosabban rajzolod körbe, annál jobb hatásfokú a kinyerés. Úgy vettem észre véletlenszerű mikor mit tudsz kibányászni, tehát nincs az, hogy a nagy szikla csak x anyagot ad, a kicsi meg csak y anyagot.
Jópofa ez a rendszer, csak az nem tetszik annyira, hogy közben ugyanúgy megtámad minden ami él és mozog... Múltkor egy Eidolont hoztak a nyakamra a többiek, miközben horgásztam (mert ugye egyedül nem enged kimenni a mezőre, várni kell pár embert...).
Egyébként a Warframe az a játék, ahol aktívan érdemes használni a youtube-ot/angol warframe wikipédiát, nekem mindig megy a háttérben, mert ha belefutsz egy ilyenbe, hogy halászat/bányászat, általában van remek oktató videó, hogy mit hogy kell. Ezért jó, hogy nem mai a játék, mindenről lehet találni segítséget, igaz érdemesebb a legfrissebb videót nézegetni, mert sokszor a régiekben már nem aktuális infókat mondanak.
Persze ez a fórum is jó, csak lehet hogy sokára válaszolnak, míg ott egyből megvan. Eddig mindent megtaláltam, amiben esetleg elakadtam (pl a Cephalon synthesis-es feladat, meg Inaros küldetés, illetve a nagyobb questek is jó hogy fönt vannak)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Számítógép (Ryzen 5, RTX 3070, 16GB RAM)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest