Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vagy úgy kell, hogy belerakod egy arca plasmorba, aztán mivel azzal elég jól el lehet lenni minden küldin, amikor éppen nem szintezel primary fegyót, akkor azzal mész...és szép lassan gyűlik. De szerintem ha pl. szereted a defenset, akkor akár a frost-prime is jó lehet.
Én külön nem foglalkoztam ennek a farmolásával, csak raktam ebbe-abba. Talán az egyik iskolából még nincs kinyitva 3, a többi mind open. Mondjuk én kaptam két lencsét barátoktól, egyet meg vettem.
Ember + emberprime, sarynprime, akstiletto és arca plasmorban van nekem. Ami az emberben van, az gyűlik kevésbé, mert amint lett belőle prime, azt használtam... kicsit lehet még elő kell venni.Amúgy fogalmam sincs, mire való, vagy hogy kell használni ezt az iskolásdi dolgot, csak kimaxolódott lassan. Mire rájövök, hogy mire kell, legalább nem kell a farmolással foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest