- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vagy úgy kell, hogy belerakod egy arca plasmorba, aztán mivel azzal elég jól el lehet lenni minden küldin, amikor éppen nem szintezel primary fegyót, akkor azzal mész...és szép lassan gyűlik. De szerintem ha pl. szereted a defenset, akkor akár a frost-prime is jó lehet.
Én külön nem foglalkoztam ennek a farmolásával, csak raktam ebbe-abba. Talán az egyik iskolából még nincs kinyitva 3, a többi mind open. Mondjuk én kaptam két lencsét barátoktól, egyet meg vettem.
Ember + emberprime, sarynprime, akstiletto és arca plasmorban van nekem. Ami az emberben van, az gyűlik kevésbé, mert amint lett belőle prime, azt használtam... kicsit lehet még elő kell venni.Amúgy fogalmam sincs, mire való, vagy hogy kell használni ezt az iskolásdi dolgot, csak kimaxolódott lassan. Mire rájövök, hogy mire kell, legalább nem kell a farmolással foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest