- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hétvégén elég mozgalmasan alakult számomra a Warframe. (Beteg voltam és sok időm volt játszani)
Lement a LaW raid többször is. Lement a LaW HC raid is. Jordas raid is, bár ebből semmit nem sikerült felfognom.
Voltam egy 55perces survival-on is randomokkal, számomra ez is nagy szó még. Farmoltam is 7db formát.
Ezek mellett szereztem egy rakat frame-t. Ash, Nekros prime, Trinity Prime, Banshee Prime. És legyártottam egy rakat fegyvert is.
Pénteken lettem MR10, 80 iganem óra után.
Felunlockoltam az összes bolygón, szinte az összes küldetést. Sedna-n maradt meg az lvl85-ös Arena quest. Eris-en meg az Assassination mert oda NAV-ot kell majd gyűjtenem.
Megcsináltam a Quills questet, hogy a Tennomnak meglegyen az Amp. Az nélkül a focus pontokat nem tudtam szétosztani.
Kimaxoltam az első sindikátusomat, most farmolom a repu pontokat már csak.Ami kicsit unalmas volt, hogy kell és kelleni is fog még Argont farmolnom. Teshub solo keresgélés az egész.

Na meg kellene cirka 4500 Cryotic-ot farmolnom a Trinity Prime-hoz. De azt 1000 kifarmolása után feladtam. Az borzalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest