Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hétvégén elég mozgalmasan alakult számomra a Warframe. (Beteg voltam és sok időm volt játszani)
Lement a LaW raid többször is. Lement a LaW HC raid is. Jordas raid is, bár ebből semmit nem sikerült felfognom.
Voltam egy 55perces survival-on is randomokkal, számomra ez is nagy szó még. Farmoltam is 7db formát.
Ezek mellett szereztem egy rakat frame-t. Ash, Nekros prime, Trinity Prime, Banshee Prime. És legyártottam egy rakat fegyvert is.
Pénteken lettem MR10, 80 iganem óra után.
Felunlockoltam az összes bolygón, szinte az összes küldetést. Sedna-n maradt meg az lvl85-ös Arena quest. Eris-en meg az Assassination mert oda NAV-ot kell majd gyűjtenem.
Megcsináltam a Quills questet, hogy a Tennomnak meglegyen az Amp. Az nélkül a focus pontokat nem tudtam szétosztani.
Kimaxoltam az első sindikátusomat, most farmolom a repu pontokat már csak.Ami kicsit unalmas volt, hogy kell és kelleni is fog még Argont farmolnom. Teshub solo keresgélés az egész.

Na meg kellene cirka 4500 Cryotic-ot farmolnom a Trinity Prime-hoz. De azt 1000 kifarmolása után feladtam. Az borzalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Nintendo Switch 2
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest