Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Így is csak nagyobb lesz az esélyed, hogy a ritkább dolgot dob a kaphatóak közül. Én általában csak az Axi és Neo relikeket szoktam felturbózni.
(#4573) vaakuum: Nézd meg a beszerezhető modok és fegyverek listáját, amelyik legjobban kell, kezdj el annál repuzni. Esetleg ha valami nagyon kell, akkor tudsz majd cserélni is olyannal, akinek attól a szindikátustól kell mod, amiben vagy. Szerintem itt a fórumon levő játékosok is tudnak segíteni.
(#4572) .LnB: A vaultban úgynevezett corrupted modok szerezhetőek meg ezekből a vaultokból. 4 fajta kulcsot lehet gyártani hozzájuk és egyszerre csak egy lehet nálad, ezért szoktak négyen menni modot farmolni.
A Dragon Key különböző tulajdonságokat gyengít: pajzsot, életerőt, sebzést vagy sebességet. Ezek pedig a Corrupted modok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Formula-1
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest